Persondatapolitik

  1. 1. Dataansvarlig

Dataansvarlig og ejer af pizzaexpressen2-viborg.dk er:

Pizza Expressen 2
Dumpen 18
8800 Viborg
Cvr-nr. 37 34 96 66


  1. 2. Generelt

Pizza Expressen 2 indsamler en række oplysninger om dig og din færden på hjemmesiden. Nedenfor kan du se hvilke oplysninger vi indsamler, hvem der har adgang til oplysningerne, hvordan vi håndterer oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik.

Ved at anvende pizzaexpressen2-viborg.dk accepterer du nedenstående retningslinjer.


  1. 3. Indsamling af oplysninger

Pizza Expressen 2 indsamler kun personoplysninger om dig, når du eller din computer giver oplysningerne til os. Typisk vil der være tale om navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, ip-adresse og cookies (se mere herom nedenfor).

Pizza Expressen 2 er ansvarlig for at dine personlige oplysninger håndteres og opbevares på sikker og forsvarlig vis, således at disse ikke kan misbruges.

Alle indsamlede oplysninger, både personhenførbare og ikke personhenførbare, anvendes i forbindelse med din færden på pizzaexpressen2-viborg.dk samt til statistiske formål.


  1. 4. Adgang til oplysningerne

De indsamlede oplysninger videregives kun til tredjepart, når dette har relevans i forhold til de bestilte ydelser.

I tilfælde af misbrug vil indsamlede oplysninger blive overdraget til politiet.

Som bruger af pizzaexpressen2-viborg.dk har du altid mulighed for at få indsigt i de oplysninger, vi opbevarer, der vedrører dig. Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.


  1. 5. Opbevaringsperiode

De indsamlede oplysninger opbevares i en periode på maksimalt 5 år.


  1. 6. Ændring i persondatapolitikken

Vi forbeholder os ret til at ændre ovenstående politik, når dette anses for nødvendigt. Du bør derfor løbende holde dig orienteret om eventuelle ændringer.

Skulle vores politik vedrørende opbevaring og brug af dine personlige oplysninger ændre sig, vil den gældende politik på indsamlingstidspunktet stadig være gældende for allerede indsamlede oplysninger, medmindre du aktivt giver os tilladelse til at bruge den ændrede politik på disse.


  1. 7. Kontakt

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med ovenstående politik, er du velkommen til at kontakte os.


Persondatapolitik v1.0 - Gældende fra 1. december 2015

 Handelsbetingelser | Persondatapolitik | CookiepolitikDankortVisaVisa electronMastercardMaestro