Handelsbetingelser

 1. 1. Generelt

Handelsbetingelserne beskriver de vilkår, der er gældende for brugen af pizzaexpressen2-viborg.dk

Som bruger af pizzaexpressen2-viborg.dk erklærer du:

 • at du er 18 år gammel
 • at du har gennemlæst handelsbetingelserne omhyggeligt
 • at du er indforstået med at være bundet af handelsbetingelserne
 • at du juridisk er i stand til at indgå bindende aftaler

Pizza Expressen 2 forbeholder sig retten til at ændre handelsbetingelserne uden forudgående varsel. Som bruger af pizzaexpressen2-viborg.dk, er det dit eget ansvar at holde dig ajour med de gældende handelsvilkår.


 1. 2. Bestilling

Ved afgivelse af en ordre på pizzaexpressen2-viborg.dk sendes ordren til Pizza Expressen 2, der godkender ordren inden ordren sættes i produktion. Henvendelser vedrørende en allerede godkendt ordre bedes ske pr. telefon til Pizza Expressen 2.


 1. 3. Betaling

Alle priser på pizzaexpressen2-viborg.dk er i danske kroner (DKK) inkl. moms.

På pizzaexpressen2-viborg.dk kan du anvende følgende betalingsmidler:

 • Dankort
 • VISA
 • VISA Electron
 • MasterCard
 • Maestro

Beløbet for din ordre trækkes når ordren er bekræftet af Pizza Expressen 2. Beløbet, der trækkes, har du godkendt i forbindelse med afgivelse af din ordre.


 1. 4. Levering

Ved bestilling af takeaway på pizzaexpressen2-viborg.dk, kan du vælge at få din bestilling leveret. Leveringen foretages af Pizza Expressen 2.


 1. 5. Fortrydelsesret

En ordre produceres umiddelbart i forlængelse af ordrebekræftelsen og anses derfor som værende påbegyndt, samtidig med bekræftelse af ordren. I henhold til forbrugeraftaleloven er der derfor ikke fortrydelsesret på en ordre, regnet fra tidspunktet for bekræftelse af ordren.


 1. 6. Reklamationer

Ved modtagelse af ordren skal du kontrollere, at ordren er leveret i henhold til bestillingen. Reklamation skal altid ske til Pizza Expressen 2 straks ved modtagelse af ordren.


 1. 7. Misbrug

Ved misbrug eller mistanke om misbrug forbeholder Pizza Expressen 2 sig ret til at annullere en afgivet ordre uden varsel. I tilfælde af kriminelle forhold, vil Pizza Expressen 2 altid foretage en politianmeldelse. Pizza Expressen 2 forbeholder sig retten til at udelukke brugere, der har misbrugt hjemmesiden.


 1. 8. Sikkerhed

Pizza Expressen 2 er ansvarlig for indsamling og håndtering af data. Vores persondatapolitik kan læses her.

Betaling på pizzaexpressen2-viborg.dk sker via en sikker forbindelse (https). Kortoplysningerne krypteres (SSL) og kan ikke læses af andre end indløseren. Pizza Expressen 2 eller tredjepart har ikke adgang til kortoplysningerne.


 1. 9. Ansvarsfraskrivelse

Pizza Expressen 2 garanterer ikke at oplysninger på hjemmesiden til enhver tid er korrekte, fuldstændige og opdaterede.

Pizza Expressen 2 er ikke ansvarlig for misbrug af brugernavne og adgangskoder, med mindre Pizza Expressen 2 har handlet uagtsomt i opbevaring af disse eller videregivet disse til tredjemand.

Pizza Expressen 2 fraskriver sig ethvert ansvar for driftstab, tabt fortjeneste og andre såvel direkte som indirekte tab, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Et eventuelt erstatningskrav rettet mod Pizza Expressen 2 vil blive opgjort i henhold til dansk rets almindelige erstatningsregler.


 1. 10. Lovvalg og værneting

Handelsbetingelserne er underlagt dansk ret. Enhver uoverensstemmelse i forbindelse med handelsbetingelserne er underlagt de danske domstole.


Handelsbetingelser v1.1 - Gældende fra 1. februar 2016

 Handelsbetingelser | Persondatapolitik | CookiepolitikDankortVisaVisa electronMastercardMaestro